Ako prilikom uzimanja mera za tuš kabinu bilo sa naše ili vaše strane bude utvrđeno da zidovi nisu u vinklu, staklo se radi po meri i praktično se radi krivo staklo kako bi ispravili zid. Sva odstupanja zida ili poda veća od 5mm moraju biti naznačena tako da bi se staklo radilo u skladu sa time.
Jedino što se ne može rešiti je veći trbuh na određenom delu zida u tom slučaju tuš kabina se ne može montirati.

Okov koji mi koristimo u proizvodnji tuš kabina je od visoko kvalitetnog mesinga ili prohroma sa završnom obradom u poliranom hromu. Sve ovo čini okov koji koristimo dugovečnim i otpornim na specifične uslove u tuš kabini.

Tuš kabine po meri mogu se montirati kako na tuš kadice standardnih dimenzija, tako i na pločice gde možete sami birati dimenziju u skladu sa prostorom u Vašem kupatilu.

Staklopan plus izrađuje tuš kabine po meri baš vašeg kupatila. Naš tim izlazi na lice mesta i uzima precizne mere prostora koji ste vi namenili za tuš kabinu. To znači da ne morate kupovati tuš kabinu u standardnim dimenzijama ukoliko ona ne odgovara vašem prostoru. Isto tako prostor u vašem kupatilu može biti ograničen ostalim kupatilskim elementima tako da ćemo Vam mi pored dimenzija tuš kabine predložiti i jedan od načina otvaranja kako bi se sve funkcionalno uklopilo.

Meni